'As a writer, words are your paint. Use all the colors.' - Rhys Alexander




7 Tips voor origineel kaftpapier

Hoewel inmiddels alle scholen weer begonnen zijn heeft nog niet iedereen zijn boeken gekaft. Sommige doen het misschien nog komende week, andere misschien helemaal niet. Voor die mensen is zelfs één keer kaften te veel. Helaas zijn er dan van de kaften die na een paar weken of maanden school alweer los laten. Als je pech hebt kun je dan niet eens leuk kaftpapier meer vinden. Daarom nu zeven tips voor origineel kaftpapier:

1. Zoek oude landkaarten op thuis, aangezien nu (bijna) iedereen een tomtom heeft heb je die dingen niet meer nodig. Kaft je boeken ermee en voila, je vind altijd de weg!

2. Ben jij een echte shopaholic? Kaft dan je boeken met winkeltassen. Als je toevallig eens in de P.C. Hoofdstraat komt neem dan gelijk een Louis Vuitton tasje mee en een Chanel. Toch superleuk om je boeken mee te kaften?

3. Ben je deze vakantie in een exotisch oord geweest? En heb je toevallig ook nog een plaatselijke krant mee genomen? Kaft er je boeken mee, hartstikke origineel en tijdens saaie lessen heb je ook nog wat te lezen.

4. Geef aan elke vriendin één of twee boeken en vraag of ze deze voor jou willen kaften. Zo krijg je voor elk vak een ander kaftpapier!

5. Heb je nog ergens een oude stapel tijdschriften liggen? En weet je niet wat je daar mee moet? Zoek de leuke artikels er uit en kaft er je boeken mee. Waarschijnlijk wordt die les aardrijkskunde zo een stuk gezelliger!

6. Begin ansichtkaarten te verzamelen en beplak je saaie kaftpapier ermee. Zo weet je zeker dat je uniek bent! En vergeet je een vriendin een kaartje te geven voor haar birthday, geen probleem, je laat haar er gewoon een uitzoeken op de je boeken.

7. Kaft je boeken met cadeautjes inpakpapier, bijvoorbeeld die van sinterklaas of de kerst man. In december doe je er dan vervolgens paashaaspapier omheen, gezellig toch?

Geschreven op 08-10-2011

1 opmerking: